michelle

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Proste JA

Mnoho ľudí s tým má problém, nie som iná..a preto sa každý deň pýtam, ako žiť svoj život?

Milión ľudí, milión chutí, ale ktorá je tá správna pre mňa? Čím viac sa snažím načúvať radám, tým viac sa v tom strácam. Som človek empatický a neuveriteľne naivný. Veď keď niekomu pomôžem, on predsa spraví to isté pre mňa. Vtipné však? Keď to tak píšem, aj ja sama sa musím nad sebou zasmiať. Ale no čo, povedala som si, že odmietanie iných jednoducho nie je pre mňa, preto sa musím zmieriť aj s týmto typom odozvy.

No to sme my, ženy, bohužiaľ musím to priznať, žerie ma to! Svoju povahu neprajem ani najväčšiemu nepriateľovi. Som ten typ hlupáka, ktorý si aj ruky doláme aby pomohol, nakoniec z toho vyjde ako ten zlý a to ešte nie je všetko, mňa to dokonca ešte aj mrzí! No čo vám poviem, som proste unikát.

Keďže sa naozaj snažím niečo s tým robiť, rozhodla som sa, že sa musím motivovať, pozitívne premýšľať a ísť si za tým čo chcem. Ale čo ja vlastne chcem? Všetko aj nič, stále hľadám to, čo bude to správne, to, pričom príde ten skvelý pocit nadšenia, že áno, toto je ono, toto ti pomôže, toto ťa bude napĺňať. Zatiaľ to samozrejme neprišlo. Môj boj s pozitívnym myslením vychádza na neurčito, raz vyhrám, raz prehrám..Veď to poznáte, už už si myslíte ako je všetko parádne a zrazu báááác! Niečo sa ale brutálne poserie. A vy neviete či máte sa smiať, alebo plakať, samozrejme po pozitívnom myslení ani stopa a vy rozmýšľate či začať kričať, alebo rezignovane ísť plakať do kúta.

Tak takýto je každodenný život. Pre niektorých šťastie, to šťastie ktoré dokážu prežívať každý deň, tešiť sa z maličkostí a nepripúšťať si to zlé. No pre niektorých nekončiace utrpenie, ktoré sa len každý deň mení. Ako sa hovorí " to isté len v ružovom".

Pre mňa je to akosi oboje. Ako správna žena viem doobeda vystriedať aj 8  nálad, samozrejme bez toho,aby som o niečo také stála. No snažím sa..

Možno nie som ešte tam, kde chcem byť, alebo tam, kde by som mala byť...ale snažím sa to nevzdať, bojujem a rovnako si aj užívam každý deň. Nikdy neviem čo príde, ale chcem veriť, že to najlepšie ma ešte len čaká !

"Všetko sa končí dobre, ak nie, znamená to, že ešte nie je koniec."

keď sa zamýšľam.. | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014